Afacerea

Trading-Stocks & Wood Business S.R.L. este un portal de lichidări de stocuri.

 

 

Trading-Stocks & Wood Business S.R.L. are drept scop susținerea dumneavoastră în căutarea internă și internațională de lichidări de stocuri și stocuri excedentare. De asemenea vă ajută și vă este alături la derularea importurilor și exporturilor.

În calitatea sa de partener al unor cunoscute lanțuri comerciale, cataloage prin poștă, discounteri și producători, vă oferim o gamă largă de articole și grupe de produse la prețuri mai mult decât atractive (plecare depozit).

Contactele personale și o rețea comercială internațională pentru import și export sunt pietrele de temelie ale succesului societății noastre.

Fiind implicată într-o rețea comercială internațională de import și export, societatea Trading-Stocks & Wood Business S.R.L. a fost în măsură să își extindă împreună cu partenerii săi obiectul de activitate asupra unor numeroase domenii. Experiențele noastre internaționale diversificate și contactele personale cu prestatori de servicii din Asia, SUA și Europa sunt componente importante ale succesului societății.

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Trading Stocks & Wood Business S.R.L.