Descrierea societății

Societatea Trading-Stocks & Wood Business S.R.L  este o firmă de import / export și en-gros internațională, cu sediul central în Sibiu si cu birouri afiliate (în Turcia, Rusia, Dubai, Australia, Noua Zeelandă, China, Bangladesh, Statele Unite ale Americii, Germania, întreaga Europă), precum și cu parteneri din întreaga lume.

 

Societatea Trading-Stocks & Wood Business S.R.L  este foarte activă în domeniul articolelor de uz casnic, cadourilor, producției, mărcii proprii, articolelor de marcă, produselor textile, produselor promoționale, supraproducției, și articolelor speciale, precum și în licitații cu produse din toate domeniile. Această posibilitate este facilitată prin intermediul contactelor și a partenerilor activi la nivel international. În plan se află înființarea de sedii la fața locului în vederea obținerii unei prezențe unitare pe piață și a reprezentării societății.

Prin înființarea de asemenea sedii în țările respective se poate asigura o derulare impecabilă a logisticii, precum și depozitarea și livrarea mărfii.

 

Scopul societății Trading-Stocks & Wood Business S.R.L este de a achiziționa produse de calitate de larg consum sub prețul de piață, și de a le vinde ieftin mai departe către comercianți și consmatori prin lichidare de stocuri, dar realizând totuși o rată ridicată de profit.

 

Printr-o diversificare continuă a sortimentului de produse și prin noile și actualele ofertele săptămânale, societatea a reușit să își formeze încă înainte de înființare o clientelă largă și mulțumită.

 

Societatea Trading-Stocks & Wood Business S.R.L va fi în permanență interesată de achiziționarea bunurilor de consum, ca de ex.:

 

  • Produse din faliment
  • Supraproducții
  • Articole de sezon
  • Produse cu mici defecte de fabricație
  • Produse din resigilări
  • Alimente și băuturi cu data de expirare apropiată
  • Carne
  • Industria lemnului

 

Printre punctele forte ale societății se numără și tranzacțiile simple de cumpărare și vânzare. Pentru societata noastră nu reprezintă o provocare luarea deciziilor de cumpărare ad-hoc, sau achiziționarea de canități mari de până la 100.000 de paleți. Introducerea mărfurilor în afara UE prin intermediul filialelor și a partenerilor este de la sine înțeles.

 

În plus, prin relațiile internaționale create, societatea va fi în măsură să introducă mărfurile și pe piața est-europeană în conformitate cu condițiile și necesitățile clienților.

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Trading Stocks & Wood Business S.R.L.